MSC Cruises lanceert nieuw ecologisch geavanceerd vlaggenschip, MSC Euribia en vaart naar de Fjörden

MSC Cruises lanceert nieuw ecologisch geavanceerd vlaggenschip, MSC Euribia en vaart naar de Fjörden

Deel dit artikel

MSC Euribia is vernoemd naar de oude godin Eurybia die de winden, het weer en de sterrenbeelden in bedwang hield om de zeeën te beheersen, wat de visie van het schip versterkt door state-of-the-art duurzame technologieën in te zetten om zodoende het kostbare mariene ecosysteem te beschermen en te behouden. MSC Euribia begint haar adembenemende reis naar de Noorse fjorden vanuit de Duitse havenstad Kiel. De eerste halte op de route is levendige Kopenhagen waar je de kleurrijke huizen van de Nyhavn haven kan bewonderen, een bezoek kan brengen aan het Koninklijk Paleis maar zeker de beroemde zeemeermin van Denemarken moet gezien hebben. De Euribia zet haar reis naar het pittoreske stadje Hellesylt, gelegen aan de voet van de majestueuze Geirangerfjord. Genieten van adembenemende uitzichten op de bergen en watervallen, of deelnemen aan activiteiten zoals vissen, wandelen en kajakken is maar een kleine greep uit wat er hier voor gasten te beleven valt. Van daaruit worden de zichten steeds adembenemender en de ervaring onvergetelijk.

Save the Sea

Het nieuwe vlaggenschip is het tweede schip van MSC Cruises dat wordt aangedreven door LNG, een van de schoonste scheepsbrandstoffen ter wereld die op grote schaal beschikbaar zijn. Het schip heeft ook andere hypermoderne milieuvriendelijke technologieën aan boord die voldoen aan de ‘Baltische standaard’, waaronder geavanceerde faciliteiten voor afvalwaterbehandeling, afvalbeheer, energie-efficiënte maatregelen en walstroomverbindingen om nul-emissies mogelijk te maken vanaf het schip waar walstroom beschikbaar is. MSC Euribia symboliseert de sterke inzet van de cruisemaatschappij voor de bescherming van de oceanen. MSC Euribia begint haar adembenemende reis naar de Noorse fjorden vanuit de Duitse havenstad Kiel. De eerste halte op de route is Kopenhagen, een levendige stad die bekend staat om zijn architectuur en cultuur. De gasten kunnen hier een wandeling maken langs de kleurrijke huizen van de Nyhavn haven, een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis maar zeker de beroemde zeemeermin van Denemarken ontdekken. Na Kopenhagen vervolgt MSC Euribia haar reis naar het pittoreske stadje Hellesylt, gelegen aan de voet van de majestueuze Geirangerfjord. Genieten van adembenemende uitzichten op de bergen en watervallen, of deelnemen aan activiteiten zoals vissen, wandelen en kajakken is maar een kleine greep uit wat er hier voor gasten te beleven valt. Vervolgens vaart het schip door naar Ålesund, een stad bekend om zijn prachtige architectuur en rijke visserijgeschiedenis. Enkele van de toeristische hoogtepunten hier zijn een rondleiding door het Art Nouveau-centrum van de stad of deelnemen aan een visexcursie om te ervaren hoe het is om als Noorse visser te werken. De laatste stop op de route is Flåm, een idyllisch stadje aan de voet van de Aurlandsfjord. Naast wandelingen langs de schilderachtige fjorden of de lokale keuken ontdekken in de vele restaurants en cafés van de stad is een rit op de beroemde Flåm-spoorweg één van de hoogtepunten voor de passagiers. De perfecte combinatie van ontspanning en avontuur, met tal van activiteiten en faciliteiten aan boord maakt van deze cruise een onvergetelijke reis. Gasten kunnen ontspannen aan dek met een cocktail, genieten van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants aan boord, deelnemen aan een breed scala aan entertainmentopties of de prachtige bestemmingen verkennen tijdens excursies aan wal. MSC Cruises biedt, dankzij een toegewijd team van professionals die er alles aan doen om voor het comfort van elke passagier te zorgen, een onvergetelijke ervaring aan voor iedereen en streeft ernaar om elke reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of cultuur, het vriendelijk, attent en professioneel personeel staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen of verzoeken. Kortom, er is geen betere manier om te reizen dan aan boord van een MSC Cruises-schip.
 
Chris helpt je graag verder
Chris helpt je graag verder

Chris helpt je graag verder

Selectair Reizen Boone

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Mechelsesteenweg 86
2550 KONTICH