Romantisch verblijf in het Hollandse Venetië

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Giethoorn is een waterstreekdorp in het noorden van Overijssel. Dit kleine dorp staat bekend om zijn waterwegen en bruggetjes. Daarom wordt het ook wel het "Hollandse Venetië" genoemd. Het voornaamste verkeer vindt namelijk plaats over het water. Voor een bijzondere overnachting in Giethoorn is een waterresort een goed idee.
 

Ligging

<div style="text-align: justify;">Dit waterresort is gelegen op een zeer ruim opgezet park in Giethoorn, aan de rand van natuurgebied de Weerribben. Je kunt er varen, zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon heerlijk genieten op uw eigen terras. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een elektrische sloep of boot bij een verblijf te boeken en voor de deur van jouw woning neer te leggen. </div>
Dit waterresort is gelegen op een zeer ruim opgezet park in Giethoorn, aan de rand van natuurgebied de Weerribben. Je kunt er varen, zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon heerlijk genieten op uw eigen terras. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een elektrische sloep of boot bij een verblijf te boeken en voor de deur van jouw woning neer te leggen. 

Indeling

<div style="text-align: justify;">Deze 6-persoons woning met 2 badkamers op korte afstand van het centrum van Giethoorn ligt aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger met zwemtrapje. Wil je op een zonnige dag even afkoelen? Je kunt zwemmen in het water voor jouw vakantiehuis! De woonkamer met open keuken beschikt over een grote raampartij waardoor je bijna rondom uitzicht heeft over het waterlandschap. Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig met aangrenzende badkamer. Op de 1e verdieping tref je de andere 2 slaapkamers aan, en een extra badkamer. De badkamers beschikken over bad of douche. Er zijn meerdere woningen van dit type op dit park. </div>
Deze 6-persoons woning met 2 badkamers op korte afstand van het centrum van Giethoorn ligt aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger met zwemtrapje. Wil je op een zonnige dag even afkoelen? Je kunt zwemmen in het water voor jouw vakantiehuis! De woonkamer met open keuken beschikt over een grote raampartij waardoor je bijna rondom uitzicht heeft over het waterlandschap. Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig met aangrenzende badkamer. Op de 1e verdieping tref je de andere 2 slaapkamers aan, en een extra badkamer. De badkamers beschikken over bad of douche. Er zijn meerdere woningen van dit type op dit park. 

De omgeving

<div style="text-align: justify;">Hoewel Giethoorn een kleine plaats is in Overrijssel, is er genoeg te doen. Op het water varen moet je sowieso doen, anders kun je je niet door het dorp verplaatsen. Ook buiten Giethoorn zijn er genoeg meren en natuurgebieden waar je een dagdeel kunt doorbrengen vanuit je vakantiehuis in Giethoorn. Huur dus een boot en vaar over het water, of verken nationaal park De Wieden. De meren Bovenwijde en Zuideindigerwijde zijn ook zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.</div>
Hoewel Giethoorn een kleine plaats is in Overrijssel, is er genoeg te doen. Op het water varen moet je sowieso doen, anders kun je je niet door het dorp verplaatsen. Ook buiten Giethoorn zijn er genoeg meren en natuurgebieden waar je een dagdeel kunt doorbrengen vanuit je vakantiehuis in Giethoorn. Huur dus een boot en vaar over het water, of verken nationaal park De Wieden. De meren Bovenwijde en Zuideindigerwijde zijn ook zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

Meer weten?

Wil jij graag verblijven in het "Hollandse Venetië", of wil je weten of dit huis beschikbaar is tijdens de periode die jij kiest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

NOVASOL | huiscode HOV235
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

770

per week
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Verbruikskosten 
  • Vervoer 
  • Maaltijden 
  • Bedlinnen (13 euro p.p.) 
  • Eindschoonmaak (18 euro p.p.) 
  • Toeristenbelasting 
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.