Groepsreis Namibië Klassiek

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Tijdens deze begeleide groepsreis ontdek je de hoogtepunten van Namibië. Je doorkruist de Kalahari en de Namib woestijn; je bezoekt een traditionele Afrikaanse stam; bewondert de wilde dieren in Etosha nationaal park en gaat zelfs op een heuse zeesafari. Je reist in groep met een Nederlandstalige gids. Het minimum aantal deelnemers ligt op 6 personen, het maximum aantal op 18 personen.  

Jouw reisschema

Dag 1

Frankfurt – Windhoek

Bus vanuit België, met verschillende opstapplaatsen, naar Frankfurt vanwaar je vertrekt met een nachtvlucht van Air Namibia. ’s Ochtends kom je aan in Windhoek, zonder jetlag!

Dag 2

Windhoek – Kalahari

Aankomst in de luchthaven van Windhoek waar je wordt verwelkomd door de gids. We rijden in zuidelijke richting naar de Kalahari. In de namiddag vertrekken we met open jeeps doorheen de rode duinen voor een aperitief bij zonsondergang. Je verblijft in Kalahari Anib Lodge of gelijkwaardig.

Dag 3 tot 4

Kalahari – Namib Woestijn

De reis gaat verder naar de Namib Woestijn. De volgende ochtend verkennen we de betoverende omgeving rond Sossusvlei, Dooivlei, Duin 45 en de Sesriem Canyon. Je verblijft in Taleni Desert Camp of gelijkwaardig.

Dag 5

Namib Woestijn – Swakopmund

We rijden door de woestijn naar de Atlantische kust en komen aan in Swakopmund, een sfeervol stadje waar je je in Duitsland waant. In de namiddag heb je tijd om de stad te verkennen. Je verblijft in Hansa Hotel of gelijkwaardig.

Dag 6

Swakopmund

In de vroege ochtend vertrekken we op zeesafari in Walvisbaai op zoek naar zeehonden, dolfijnen, pelikanen en flamingo’s. Geniet van verse oesters en een glaasje ‘fonkelwyn’ aan boord. De rest van de dag vrij voor ontspanning of optionele activiteiten zoals een quadtocht. Verblijf in Hansa Hotel of gelijkwaardig.

Dag 7

Swakopmund – Damaraland

Damaraland, een ruw maar prachtig gebied in Namibië. We bezoeken een versteend woud met 280 miljoen jaar oude fossielbomen en rijden langsheen spectaculaire rotsformaties richting Twijfelfontein. We beëindigen onze dag met een bezoek aan de “Organ Pipes”. Verblijf in Damara Mopane Lodge of gelijkwaardig.

Dag 8

Damaraland – Palmwag

Palmwag, een kleine oase in het noordwesten van Damaraland. In dit gebied leven de zeldzame woestijnolifanten. Je verblijft in Grootberg Lodge of gelijkwaardig.

Dag 9

Palmwag

Vandaag bezoeken we één van de laatste stammen in Afrika die vasthouden aan hun traditionele levensstijl. In de namiddag ontmoeten we de Himba’s bij bezoek aan een traditioneel dorp onder begeleiding van een gids. Je verblijft in Grootberg Lodge of gelijkwaardig.

Dag 10 tot 11

Palmwag – Etosha NP

Etosha Nationaal park is één van de grootste en belangrijkste wildparken van Zuidelijk Afrika. Bij aankomst in de namiddag heb je tijd om te ontspannen in de lodge. De volgende ochtend vertrekken we op safari in open jeeps voor een ganse dag (inclusief picknick). Je verblijft in Toshari Lodge of gelijkwaardig.

Dag 12

Etosha NP – Erindi Game Reserve

Je bezoekt het reservaat dat beroemd is voor zijn hoge concentratie aan wild. Je verblijft in Old Traders Lodge, vol pension of gelijkwaardig.

Dag 13

Windhoek

Relaxte voormiddag en nadien richting Windhoek. Nachtvlucht naar Frankfurt.

Dag 14

Aankomst Frankfurt

Bus naar België met verschillende afstapplaatsen.

Live to Travel
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

3575

p.p. bij dubbele kamer
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Transport van en naar Frankfurt
 • Vluchten Air Namibia in economy (klasse E) Frankfurt-Windhoek-Frankfurt
 • Luchthaventaksen (€355)
 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst.
 • Alle overnachtingen inclusief ontbijt en avondmaal
 • 12 x ontbijt, 4 x lunch en 11 x diner
 • Alle excursies/activiteiten zoals beschreven in het programma
 • Afrikaans/Nederlandstalige gids
 • Alle transport met chauffeur.
 • Alle andere maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Fooien voor chauffeur, gids, etc
 • Annulerings- en bijstandsverzekering
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.